Linde Jansen

[vc_row][vc_column width=”1/2″][ultimate_heading main_heading=”Linde Jansen” alignment=”left”][/ultimate_heading][vc_separator border_width=”2″][vc_column_text]Ik speelde vroeger graag winkeltje. En als ik zo’n leuk speelgoedwinkeltje met miniatuur winkelproducten zie dan kan ik nog die kinderlijke blijheid naar boven halen. En nu heb ik mijn eigen winkel: de ORwinkel. We krijgen leuke reacties, maar sommige mensen vinden het ook een vreemde naam. Je hebt toch geen winkel met een pand en een etalage? Voor mij is het belangrijk om te kijken waarom je iets in je kindertijd zo leuk vond. Meestal kom je dan dicht bij je werkelijke ‘zijn’.[/vc_column_text][vc_column_text]Waarom speelde ik vroeger zo graag winkeltje? Heeft dit een link met mijn winkel van Sinkel voor ondernemingsraden? Het antwoord is JA. Ik houd van werken met mensen. Ik vind het leuk om mensen iets te bieden: een advies, een training of workshop, mooi vormgegeven posters.

Ook hou ik ervan om te delen. Ik deel graag kennis met collega’s en leden van ondernemingsraden, met bestuurders, trainers en veel meer mensen. Ik verkoop mijn spullen graag en vol overtuiging. Ik werk graag samen in een inspirerend team, met leuke en ook verschillende mensen. Dit alles vind ik terug in de ORwinkel.

Ik heb vroeger een tijdje voor een reclamebureau gewerkt. Daar werd je geleerd dat je alles kon bieden. De klant vroeg en wij leverde. De gekste verzoeken kwamen voorbij. En wij verkochten het. Ook gebakken lucht! En daar werd ik erg ongelukkig van. Ik kan een prima winkelmanager zijn. Het is een functie die op mijn lijf geschreven is, maar alleen met producten waar ik echt in geloof.

Ik geloof in inspraak en medezeggenschap. Ik geloof in draagvlak creëren en eerlijk zaken doen. Ik geloof in het in gesprek gaan met de ander. Ik geloof in het actief een bijdrage leveren aan een betere organisatie. Ik geloof in samen. Ik geloof in meedoen. Geloof jij dit ook? Ik hoor het graag!

Tot ziens in de ORwinkel.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”10312″ img_size=”full”][vc_column_text]

coach/trainer, adviseur, acteur

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]