POSTERS

OR-verkiezing

De OR-verkiezing is hét moment om je als OR binnen de organisatie te laten zien! Ondersteun je campagne met opvallende, kleurrijke posters en informeer zo je achterban! Of moedig collega’s aan om zich verkiesbaar te stellen voor de OR.

Poster digitaal

Al onze posters zijn ook digitaal verkrijgbaar! De datum van verkiezing en/of kandidaatstelling wordt natuurlijk verwerkt in het ontwerp. We leveren een PNG- en PDF-bestand aan waarmee je de OR-verkiezingscampagne kunt ondersteunen.
Prijs per bestand is € 75,- ex BTW. Wil je van meerdere posters een digitaal bestand ontvangen, dan krijg je op elke volgende poster een korting van 50%. Geef via het contactformulier aan welke posters je digitaal wilt bestellen. Dan nemen wij contact met je op en kunnen we een offerte aanbieden.

Poster ‘op maat’

Wil je een poster ‘op maat’ laten maken, bijvoorbeeld omdat je een eigen thema hebt, of een bestaande poster wilt aanpassen, dat kan. Stuur ons een bericht via contact en we nemen snel contact op. Of mail jouw vragen/wensen naar: info@orwinkel.nl


POSTERS

Hieronder zie je al onze poster-ontwerpen op een rijtje.
Wil je posters bestellen? Kies dan jouw favoriete ontwerp en geef titel, aantal en datum via de mail.

Posters voor aankondiging van de OR-verkiezing:

…………………………………………………………..
Posters voor werving van nieuwe OR-leden:

………………………………………………………………..